KĀ PRIHVATIZĒT VĒLĒŠANAS – Renārs Kadžulis (SIA SOAAR)


    90-tajos gados, lai privatizētu kādu uzņēmumu, vispirms tas bija jānoved līdz bankrotam, pēc kā to varētu pa lēto "prihvatizēt". Lai ko līdzīgu izdarītu ar valsts iestādi, tā jārada dziļas problēmās un spēcīgi jāsakompromitē, kā tas šobrīd izdarīts ar Centrālo vēlēšanu komisiju (CVK). Tagad kļuvis skaidrs, kāpēc CVK gadiem ilgi tika turēts līdzekļu un resursu hroniskā trūkumā.

    Ja iestādi pietiekami sakompromitē un diskreditē, tad labākie šādas iestādes kadri paši sāk no tās aiziet, kā arī jauni negrib stāties darbā. Pēc tā var brīvi likt lojālus, uzticamus un paklausīgus cilvēkus. Tieši tā tas šobrīd izdarīts ar CVK kā arī tiek mēģināts CVK ielikt kādā politiskajā kabatā.

    Neskatoties uz CVK turēšanu līdzekļu un līdzekļu hroniskā badā, vēlēšanas vienmēr notika pēc plāna, ko nodrošināja SIA SOAAR, kas burtiski izvilka vēlēšanas un uzņēmās to tehnisko organizāciju. Pat 2021.g. C19 pandēmijas apstākļos, kad daudz kas apstājās, tika paralizēts un pilnīgi viss kavējās, SOAAR izvilka vēlēšanas un noturēja tās stingros laika rāmjos un kvalitātē, lai tās neizgāztos, neskatoties uz lielajiem sarežģījumiem – sarežģītās pašvaldību reformas, kurā līdz pēdējam brīdim nemitīgi viss mainījās un nebija atrisināti daudz jautājumu, pēdējā brīdī virkni pilnīgi jauni procesi – balsošana ārvalstīs pa pastu, elektroniska vēlētāju reģistrācija u.tml.

    Pēdējā laikā notiek melnā PR kampaņa pret SIA SOAAR

    SIA SOAAR vadītājs Renārs Kadžulis sarunā ar Robertu Žemaiti atklāj savu skatījumu par mērķiem un metodēm, ar kādām šobrīd, iespējams, tiek mēģināts "prihvatizēt" CVK.

    🇱🇻 LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ 🇱🇻

    Facebook - https://www.facebook.com/latvijapirmajavieta
    Instagram - https://www.instagram.com/latvijapirmajavieta
    TikTok - https://www.tiktok.com/@latvijapirmajavieta